torsdag 27 maj 2010

Nu har jag en blogg!Tänk, att jag har startat en blogg! Jag blir nästan förvånad över mig själv, men jag tänkte att det kunde vara kul.


Här kommer jag att berätta om sådant som gör mig glad - och det är inte lite!
Ända sedan den 9 januari i år, 2010, har jag varit särskilt glad för en sak: då öppnade jag min garnbutik med café, "Droppen". Tänk, att få möjlighet att sälja något så härligt och inspirerande som garn! Och så har jag möjlighet att sticka/virka och skapa även på andra sätt. Det gör mig verkligen glad.


Här träffar jag så många trevliga och kreativa människor - det är också en förmån. Stickcaféet på tisdagkvällar är en härlig samvaro. Vi som kommer befinner oss i olika skeden i livet. Några är mitt uppe i småbarnstiden och andra har den ganska långt bakom sig. Några är singlar och en del har sambo/make. Och alla kan vi inspirera och glädja varandra.
Det är inte heller fel med lite gott fika mellan
varven (oj, nu var jag visst lite vitsig...).
brödet kommer från Danska Wienerbageriet
i Kalmar. Mums!

Än så länge har jag inte så många bilder att visa, men det ska det bli ändring på framöver.

Nu ska jag fortsätta att virka på sommarväskan som jag håller på med. Den hör ihop med en hatt som jag snart kommer att visa.

Ha det gott, så länge!

Maria
6 kommentarer:

 1. Välkommen in i bloggdjungeln!
  Hoppas du kommer att trivas.
  Kram

  SvaraRadera
 2. GRATTIS till din jättefina blogg !! Det var roligt att du startade den . Jag lägger in dig i min blogglista så ser jag varje gång du gjort ett nytt inlägg. Sommarväska virkar du och jag virkar en sommarhandduk, beskrivning fanns i senaste Allers nr 21. Den blir jättefin.
  Ha en jätteskön Morsdagshelg ! // Eva

  SvaraRadera
 3. Hej Maria
  Tack för ett trevligt besök i butiken igår, jag återkommer gärna nästa gång jag har vägarna förbi. MVH Clara (som har bott i huset mittemot din affär)

  SvaraRadera
 4. Så fin sida du har Kram Birgitta Ullcentrum

  SvaraRadera
 5. Grattis till din fina blogg och butik.
  Lycka till!
  Glad sommar.
  Madeleine

  SvaraRadera
 6. Klart jag är intresserad, är ju en GARNNÖRD så garnaffäer är ju rena rama paradiset,tror nog det är många till som hade uppskattat bilder från din affär o stickkafé,så får du ju publicitet oxå o många fler som kommer att hitta till dej !!Det måste du ju göra ..ser fram emot det o sen kankse man kan beställa av dej om du har nåt intressant..kram kram =)

  SvaraRadera

b