torsdag 26 maj 2011

Kommentarsproblem!

Vad håller Blogger på med nu då? Jag kan inte kommentera hos någon annan bloggare, frustrerande! Jag bara kopplas till att logga in hela tiden. Var ska man få hjälp med detta? Så ni ska inte tro att jag struntar i er - det är tekniken som inte funkar! Härligt att se alla era fina inlägg i alla fall!

Nu har jag fått hem alla färger av mininystanen "Candy" samt alla mönsterhäften till figurer, kakor och Barbiekläder. Mysigt! Ett nystan kostar 7 kr, ett mönsterhäfte kostar 15 kr. Men om man köper 10 nystan får man dessa + ett mönsterhäfte för 65 kr. Bra va´!

Jag har stämplat upp och färglagt några motiv för att göra några kort framöver. Har faktiskt sålt mina Pro Marker-pennor, för jag tyckte att de hade för skarpa färger. Nu har jag återgått till akvarellfärger och det passar mig ypperligt.
Jag har inte varit så jätteflitig med mitt stickade linne, men nu har jag i alla fall kommit en bit på mönsterstickningen och ska börja sticka fram-och bakstyckena för sig.

Det blir ett fint hålmönster på överdelen.

Spets-sjalen som jag stickar i det nya garnet Lace, har jag som "hemmastickning" nu. Har inte hunnit så jättelångt på den, men ska visa en bild snart.

Nu är det slutspurt på garnrean - den håller på t.o.m. den 31/5.
Och nu räknar vi också dagarna tills vi flyttar in till Kalmar centrum - 24 butiksdagar kvar. (Vi kommer att stänga denna butik den 29-30/6 för att kunna utföra flytten då).

Glöm inte Mors Dag på söndag. Hon kanske önskar sig lite garn?

Ha det gott!
Maria

10 kommentarer:

 1. Jag kunde inte heller kommentera under gårdagen, men nu verkar det funka igen! :)

  SvaraRadera
 2. Det verkar som att många har haft problem med att kommentera. Jag har, tacksamt nog, lyckats undvika det problemet än så länge.

  SvaraRadera
 3. Hej
  Har haft samma problem. Var så arg i går då jag hade tid över för att gå en ordentlig bloggrunda. Men nu har det gått brta i dag.
  Vilka fina stämpel motiv du har målat. Ska bli spännande att se dina kort sen.
  Kram Louise

  SvaraRadera
 4. Så søte små nøster:) Nydelig farge du strikker med, og jeg gleder meg til og se den ferdig:)

  SvaraRadera
 5. Nu ska jag göra ett nytt försök att kommentera. Fick ett tips. Alla söta nystan du skaffat ...så bra till kakor och Barbiekläder. Och det fina linnet....wow !! Tänk att du sålt Promarker !! Men det blir jättfint med akvarell. Vi tycker olika och tur är väl det. Kram Eva

  SvaraRadera
 6. Det funkade . Ta bort krysset vid ..."fortsätt vara inloggad " ....under där du skriver din adress och lösenord. Då funkade det för mig. Kram igen !! Eva

  SvaraRadera
 7. Ååå dina små nystan är för himla söta, man skulle ju kunna ha dem som prydnad.
  mvh Eva

  SvaraRadera
 8. Vilka härliga färger på nystanen! Ja, jag skulle precis tala om det eva redan har skrivit, nämligen att bocka av den rutan när du ska logga in. Hoppas det funkar för dig också!

  SvaraRadera
 9. Jag har också haft problem att kommentera. Dom små nystanen är så läcka, man kan trä dom på en tråd och hängt som prydnad.

  SvaraRadera
 10. Men det är ju helt lysande! Har heller inte kunnat kommentera pga inloggningsproblem, men så läste jag här om krysset som skulle bort från "fortsätt vara inloggad" och simsalabim så fungerar det igen :-)!!! Det är inte bara fantastiska sticktips och inspirartion man får här bland stickbloggarna utan fantastiska teknista råd dessutom, visst blir man lyrisk?

  Ha det så jättegott!

  SvaraRadera

b