lördag 12 maj 2012

Nu stänger jag.......

.... min garnbutik.
Tyvärr gick det inte så bra som jag hade hoppats, så nu håller jag på med utförsäljning. Räknar med att de sista dagarna blir nästa vecka, 14 - 16 maj.

Det börjar gapa lite tomt i hyllorna men det finns en del kvar - till väldigt bra priser.

Många har frågat vad jag ska göra sedan. Mitt svar är: Ha semester! Hela sommaren, har jag tänkt.
Sedan får vi se vad som händer.

Jag har ju inte varit någon flitig bloggare på sista tiden, men nu kan det bli ändring på det och det känns roligt. Har inte kollat in era fina bloggar riktigt ordentligt på länge heller, så nu får jag tid till det. Kul!

Önskar er alla bloggvänner en fin vårhelg!

Maria

5 kommentarer:

 1. Vad tråkigt att du måste stänga affären, men skönt med semester hela sommaren :)

  SvaraRadera
 2. Trist Maria !! Vi har haft så mycket trevligt hos dig och försett oss med härliga garner. Titta hur mina prinsesstårtgrytlappar blev . Finns i dagens inlägg i min blogg. Läckra tycker jag. Det räckte med ett nystan , det första jag köpte hos dig . Jag virkade med dubbelt garn och virknål 3.
  Ha det skönt när du blir ledig. Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Jag hoppas att du får en underbar sommar o framtid, får väl försöka komma över den lilla ljuvliga garnaffären men den finns i mitt hjärta. Det ska bli kul att kolla fler blogginlägg hos dej. Vi ses! Kram. A-K

  SvaraRadera
 4. Men, vad trist för dig.. Jag har sett att flera garnaffärer lägger ner men det är ju lite märkligt när handarbetet har ökat så...

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 5. Riktigt trist känns det Maria... Jag hoppas verkligen att du kan känna glädjen i att du försökte! Och att du nu kan känna gjädjen i att vara ledig ett tag.
  Skönt att du tänker hålla din blogg vid liv så att man kan se vad för projekt du pysslar med. Alltid lika kul.

  SvaraRadera

b