onsdag 2 januari 2013

Gott Nytt År, alla vänner!

Ja, nu får man lära sig att skriva 2013. Otroligt vad åren rullar på!
Jag var inte så flitig på bloggen före jul - jobbade mycket inför julmarknaden. Tyvärr gav den inte mycket "klirr i kassan", men jag hade i alla fall prövat att vara där.

Julen firades i norrland, med mycket snö och kyla utomhus. Men go värme och gemenskap inomhus.
Jag fick faktiskt några paket. Bl.a:

Två säsoner av "Huset Eliott" på DVD. Den gick som TV-serie i början av 90-talet och jag tyckte att den var så mysig. Såg ni den? Systrarna som startar ett modeföretag. Nu kan jag njuta många stunder i fåtöljen!

Så fick jag också en målarlåda med akrylfärger, penslar, knivar, palett och två dukar. Kul! Nu vill jag försöka använda detta. Lovar ingen Rembrandt eller Monét, men tänker ha roligt!

Den myckna snön som vi hade fått innan jul tinade tyvärr bort innan nyår. Men det kan ju komma ny snö - det blir så ljust och fint då.

Hoppas att ni alla får ett fint och ljust år med många glada stunder och kreativitet som spirar på olika sätt.

Ha det gott!
Maria

6 kommentarer:

 1. Så roligt att se dig här igen . Ser att du fick en vintrig fin jul och det var så roligt med vitt här också. Nu kan det kvitta.
  Hoppas du får ett fint och kreativt 2013. Vi fortsätter våra scrapträffar i Nickebo. Vill du vara med kan du väl höra av dig.
  Kram från Eva

  SvaraRadera
 2. God fortsättning på nya året.
  Härligt med en jul i Norrland kan jag tro. Mer snö hade ni säkert där. Men vår jul vart ju vit här i alla fall. Tycker det är skönt med barmark nu faktiskt.
  Synd att försäljningen gick så trögt. Du hade ju så mycket fina saker till försäljning. Blir inget mer i Bjursnäs för mig, nya ställen ska besökas istället.
  Ha de gott, kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Vad kul att höra av dig
  Nu tar vi nya kreativa tag inför 2013
  Kram på dig
  //Anneli

  SvaraRadera
 4. Min svärmor fick också House of Elliot i julklapp. Jag ska nog låna dom av henne, den verkar mysig och bra :)

  SvaraRadera
 5. Så härligt att ni haft det bra. Jag såg inte hela men vet att jag gillade de avsnitt som jag såg av Huset Elliot. Ett helt nytt härligt kreativt år framför oss, vad ska du börja med? Det är spännande att se vad det blir på duken. Kram. A-K

  SvaraRadera
 6. Det var väl fina saker du fick där i dina paket..
  Kul att se dig här igen..

  Kram Maidi

  SvaraRadera

b