lördag 9 april 2011

Charm och påskpyssel

Titta vad jag fick av "Pysselstugan":

En Good Luck Charm - jättefin!På den ena sidan är det en "African Flower".

Och på den andra sidan är det tre hjärtan. Den är fylld med 15 små rosa lappar med orden "kärlek" skrivet på 15 olika språk, samt ett rött glittrigt hjärta. Tack så jättemycket!

I gårdagens "lucka" i Drops påskkalender fanns denna söta äggvärmare. Den fick jag lust att sticka. Garn: Symphony samt lite Merino Extra Fine. Den var rolig att sticka och det gick fort. Kom just på att jag har glömt att kolla luckan för idag - det måste jag göra strax!

Jag har också virkat en tupp och en påsklilja....

....samt stickat ännu en äggvärmare. Denna är stickad i "Fabel".

Igår fick jag "Stickmagasinet" i postlådan. Bl.a. finns det beskrivning till några roliga, stickade fingerdockor i det numret. De måste jag göra - och man kan hitta på egna varianter i det oändliga. Kul!

Solen skiner, fåglarna sjunger och nu ska Sandra och jag ta en kopp kaffe. En dag kan väl inte börja bättre?

Ha det gott!
Maria

7 kommentarer:

 1. Du skapar fortare än jag tänker! :)

  SvaraRadera
 2. Vilken fin present "Good luck charm ". Har aldrig sett någon sådan. Och fina påsksaker. Hmmm, vad ska man satsa på ??? Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Så mye fint du har laget til påske:)

  SvaraRadera
 4. Tack för tipset om Stickmagasinet. Prenumererade på Allt om handarbete tidigare, men hade ingen aning om att det delat upp stickning och sömnad. Kanske blir en ny prenumeration... Men det var en riktigt dålig hemsida de hade. Ingen e-mail till kundtjänst och ingen info om hur ofta numren kommer ut och vad de kostar efter de tre första numren...

  SvaraRadera
 5. Oj, vad mycket fint du gjort.

  SvaraRadera
 6. Roligt att du tyckte om den, må den ny bringa massor av lycka till dig! =)
  Vilken otrolig massa fina saker du gjort, det är ju som att gå in i en godisbutik när man hälsar på hos dig. Jag blir så inspirerad!
  Ha en underbar vecka ♥

  SvaraRadera
 7. Jättefina saker du gjort mycke att vila ögonen på.
  MVH. Maud

  SvaraRadera

b