onsdag 15 juni 2011

Sommarkort

Nu närmar sig skolavslutningen och jag har tillverkat ett par sommarkort för det ändamålet:

Lika, men ändå olika. Jordgubbskrukan kommer från Skogstokiga. Sommartexten kommer jag inte ihåg var jag köpte, men den är härlig.

Härom dagen fick jag ett uppdrag - att göra ett kort till en yngling som tar examen i teknisk fysik med datainriktning. Jag hade naturligtvis ingen stämpel som passade till ändamålet, så jag ritade en egen datorbild samt ett hoprullat examensbevis. Det var kul och jag blev faktiskt nöjd med resultatet. Papperen kommer från Maja design, inhandlade hos Pysselgalen.

Nu har jag fått en ny beställning - till en 50-åring. Roliga uppdrag!

Igår hade vi den sista träffen med stickcaféet innan sommaruppehållet. Och den sista träffen i min nuvarande lokal! Förutom att vi stickade så hade vi det lite festligt också....

.... och mumsade på tårta. Det finns faktiskt kvar litegrann, så om någon har vägarna förbi, kan det bli en liten smakbit....
Nehej, nu måste jag sätta igång med 50-årskortet.

Ha det gott!
Maria

4 kommentarer:

 1. Vilka fina sommarkort! :)

  SvaraRadera
 2. Jättefina kort du gjort.
  MVH. Maud

  SvaraRadera
 3. Jag tycker du ska fortsätta rita dina motiv själv, det blev ju hur fint som helst!!! Det är ju ännu mer handgjort...har man en sådan gåva behöver man inga stämplar. Skillnad på en annan...jag fick slita hårt hela skollivet för att få en 3:a i teckning som det hette på den tiden(forntiden). Vilken tur att bildämnet har ändrats..
  Ha det gott hälsar Eva

  SvaraRadera
 4. Härliga tårtor och fina sommarkort !!! Nu går det åt en hel del av bådadera. Kram Eva

  SvaraRadera

b