lördag 18 augusti 2012

Tavlor i träden....

.... heter ett arrangemang som går av stapeln i Kalmar i morgon kl. 12 - 17. Då får amatörer visa sina alster i den vackra Krusenstiernska trädgården.

Och jag har faktiskt anmält mig för att vara med där, tillsammans med en väninna. Jag har inte så mycket att visa, men några små korsstygns/scraptavlor har jag gjort....

.... samt ett antal broderade bokmärken och en del annat smått och gott. Det ska bli roligt!
Om du bor i närheten - välkommen!

Jag hade en genomgång av skafferiet härom sistens, och upptäckte inte mindre än 3 flaskor med vinäger som hade passerat utgångsdatum med råge! Lite rengöring, bort med etiketterna - och vips blev det tre lagom vaser för några trädgårdsblommor. Fint!

Jag har länge tänkt fixa till min penselburk (en tom cappuccinoburk), men det har inte blivit av. I förrgår tog jag mig an mitt pysselrum - en ordentlig städning/rensning! Då tog jag tag i saken. Hittade ett papper som var perfekt i storlek, och vips var burken mycket trevligare att titta på! Tänk, så fort det går ibland, bara man bestämmer sig för att göra det man har tänkt.

Nu ska jag förbereda morgondagen. Det ska bli jättekul att få "pynta" ett träd i Krusenstiernska.
I Kalmar pågår tävlingen "Ironman". Men jag bryr mig inte om det - fick en stor dos av idrott i London....

Ha en fin helg!
Maria

2 kommentarer:

 1. Underbara tavlor ..........vad roligt med en utställning , du inspirerade mig skall nog ta tag i mitt scrapprum också så det blir lite ordning o reda..................

  Nu är det snart scrappträff 1 sept.......välkommen

  Kramar
  //anneli

  SvaraRadera
 2. Så roligt att få pynta ett träd !! Det hade varit kul att se, men då var vi inte hemma.Säkert blev ditt träd finast.
  Kram Eva

  SvaraRadera

b