lördag 9 februari 2013

Bara ett par kort.

Jag är visst inte så produktiv just nu, i alla fall inte när det gäller pyssel och handarbete. Men ett par kort har jag åstadkommit.

En väninna som är väldigt duktig med både symaskin, nål och tråd och stickor, fyllde år härom dagen. Så jag tyckte att detta kort kunde passa henne. Papper och klippbilder från "Tilda, Sewingbird".

Här förstår man väl att kortet är ämnat för en virkerska. Mormorsrutan och den andra lappen har jag virkat, tyckte att det var lite kul. Nystan-stämpeln kommer från "Skogstokiga".

För många år sedan var vi ett gäng tjejer som färgade bomullsgarn. Jag hittade proverna som vi gjorde, i en pärm och tänkte att dem kan man ju använda till något. Jag vet inte till vad ännu, men det kan nog dyka upp någon idé framöver. Härliga färger, va´?

Om en vecka åker vi till fjällen. Det ska bli jätteskönt. Men egentligen skulle jag ha gått ner i vikt innan dess, men det har inte funkat. Har jag för dålig karaktär, kanske? Gillar ju det som är sött och gott.
Kanske någon av er har något bra tips för att förlora några kilo? Tas tacksamt emot.
Fast ikväll är det ju Melodifestival - och då blir det förstås någon godbit.....

Ha det gott!
Maria

3 kommentarer:

 1. Hej svejs åhhhhhh vad jag gillar dina kort , hur sött var inte det som du virkat och satt påett kort ....superfint............

  Ha det skönt i fjällen , strunta nu i det där med kilon hit o dit det tar du efter resan om du nu känner att du vill det ............

  Kram på dig
  //anneli

  SvaraRadera
 2. Vilka mysiga kort, speciellt med de virkade detaljerna. Kul att åka till fjällen förstås, men här är vi trötta på snön och allt skottande.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Viktminskning är jag usel på.. Det finns ju så mycket som är gott...
  Vilka fiffiga kort du gjort..

  Kram Maidi

  SvaraRadera

b