måndag 3 januari 2011

God fortsättning!

God fortsättning på det nya året, alla bloggvänner!

Det började med inventering i butiken och fortsatte sedan med ett besök hos min svärmor på Öland. Det är dock inte hon som står högst upp på snöhögen, utan dottern. På vissa ställen var det så här stora uppskottade högar. Och längs vägen var det bitvis två meter höga plogvallar. Helt otroligt!

Lite stickning har det också blivit. Här är en axelvärmare, stickad i ett Manos-garn. Bara räta och aviga i rutor. Knappen hittade jag i mitt knappförråd - den passar jättebra, tycker jag.

Idag lyser solen här - en härlig vinterdag.

Ha det gott!
Maria

12 kommentarer:

 1. Det var ingen dålig snöhög! Här har snön sjunkit ihop väldigt mycket efter tövädret i nyår. Nu är det dock kallt igen, och väldigt halt! Hoppas att du får ett härligt nytt år, med mycket skoj med familjen och många trevliga besök i butiken!

  SvaraRadera
 2. Hej min vän! Snövallen gick inte av för hackor. Här håller snön på att smälta bort och inte mig emot ;-) Tyvärr gör blankisen på gatorna att man knappt vågar sig ut. Annars hade det suttit fint med en långpromenad. Skulle tro att det blir så i eftermiddag ialla fall. Har dock flyttat in spinningcykeln i lilla rummet så idag så startade jag ialla fall att "spinna".

  Ha det gott Ingela

  SvaraRadera
 3. God fortsättning till dig också! :)

  SvaraRadera
 4. God fortsättning från mig till dig.

  SvaraRadera
 5. Imponerende mye snø, og nå er det visst meldt store snømengder her også:) Halsen du har strikket er kjempefin:)

  SvaraRadera
 6. Jisses vad snö , men det är ju Öland !!! Jag tycker att det är rent bedrövligt i Kalmar. Vid IKEA är det jättehögar runt p-platserna. De borde köra bort snön på nätterna när bilarna är borta. Kram Eva

  SvaraRadera
 7. God fortsättning önskar jag dig också.

  SvaraRadera
 8. Oj vad mycket snö!
  Kragen är jättefin, och tänk att du hittade en knapp som passade så perfekt! Vilken tur.
  Ha det gott,
  Kram
  Susanne

  SvaraRadera
 9. Tack detsamma. Det var inga dåliga högar med snö. Kul att du är tillbaka, man är så van vid att du har något nytt varje dag.

  SvaraRadera
 10. Nej nu har åtminstone jag fått nog av snön, nu får det bli vår när som helst.
  Vilken jättefin axelvärmaare du gjort . Bra jobbat.

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 11. Vilka stora högar med snö! Har hört att ni har fått mycket i den delen av landet. Och Öland är ju dessutom ganska platt... Kan tänka mig hur det yr och far runt!

  SvaraRadera
 12. Hej på dej du! Skippat inlägg idag? Tänkte ändå att jag skulle annoncera min närvaro ;-)

  Kram Ingela

  SvaraRadera

b