fredag 21 januari 2011

OS-mössan är fortfarande aktuell.

Igår fick jag besök av en kund som undrade om jag ville hjälpa henne med att virka en OS-mössa. Och jag var på mitt "snälla humör", så jag lovade att virka en mössa.

Det är ju inget stort jobb - jag virkade den medan jag tittade på "Antikrundan" i TV. (Såg ni Eva - "Evas pysselsida" - och hennes man som hade en massa gamla leksaksbilar med sig?)

Härom dagen fick jag Panduros nya vårkatalog. Oj, så mycket fint det finns! Bl.a. har det kommit en ny "Tilda-bok", nya mönstrade papper i Tildasortimentet m.m. Jag har skickat en beställning.....

En god vän fyller år imorgon, så jag gjorde ett enkelt grattiskort att skicka iväg till henne. Klippbilder och papper från Panduros Tilda-sortiment. (Så ovanligt...)

Så är denna vecka snart slut - och snart januari också. Det är inte klokt, vad dagarna rullar på. Det går lite framåt med mina bebiströjor - får se till att koncentrera mig på dem nu. Sedan vill jag börja göra Alla- hjärtans- Dag-kort.

God fredagskväll!

Maria

5 kommentarer:

 1. Den är inte alls dum, den där OSmössan. Och man kan ju ha andra färger.
  Tack för tips om kill-stämplar. Pysseltagen har ju en guldgruva med annorlunda stämplar. Ska dyka ner där och välja. Ha en fin helg !!! Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Gokväll! Vad glad hon måste ha blivit då du sa att du kunde virka en OSmössa till henne. Antar att det är en baggis för dig, samtidigt finns det väl så mycket annat som hägrar!

  Härligt med fredagskväll vaknade precis, pigg och utvilad. Jag fick spontant ta hela vår grupp på förmiddagen då där var manfall. Bra när man har saker i bakfickan ;-)
  Ha det gott och slappna av riktigt kanske i soffan med din man. Kram Ingela

  SvaraRadera
 3. Det var en fin OL-lue. Men selvfølgelig i feil farger for meg:)) Flott bursdagskort du har laget. God helg:)

  SvaraRadera
 4. NEJ, jag missade det! Jag visste det. Tråkigt.

  SvaraRadera
 5. Det är livsfarligt med kataloger,har fått 2 garnkataloger och man blir jättesugen.Så mycket snygga papper det finns idag o Tilda är det något extra med. Ha en skön helg

  SvaraRadera

b