onsdag 2 november 2011

Papper och garn

Hej i höstdunklet. Nu får man ta vara på dgsljuset så länge det varar - vintertiden gjorde att kvällarna mörknar fort.

Härom aftonen satt jag en stund i mitt pysselrum och tillverkade några kort. På detta fick texten "tala". Det står många positiva ord där, bl.a. goodness och love. Jag älskar Penny Blacks stämpelmotiv!

Här blev det ett höstkort med klippbilder från Tildasortimentet. Räven raskar inte över isen ännu - han får traska över löven så här års.

Änglar kan man inte få för många av. Hade faktiskt glömt bort att jag hade dessa bilder, så det var trevligt att hitta dem.

För ett bra tag sedan virkade jag en sjal i kärleksknutar. Har tittat på den och tyckt att den har sett lite "ofärdig" ut. Så igår tog jag tag i den. Virkade 2 varv fm runt hela sjalen och satte sedan dit fransar.

Och den blev faktiskt mycket trevligare i och med det.

Just nu håller jag på med en liten barnmössa i Svarta Fårets Babyull (merino). Det finns inget mönster till vantar i samma stil,men jag tror att jag ska fixa ett sådant, för det vore fint att få ett "set". Får väl se om jag lyckas.

Det här är Lambert. Jag virkade honom (eget påhitt) till en poncho förut, men han tyckte att det var så ensamt att sitta på den hela tiden. Nu har han fått flytta till fönstret. Där kan han spana ut och ha koll på vad som händer på gatan.

Dagen är grå, men garnerna har härliga färger, det är tur.

Ha det gott!
Maria

6 kommentarer:

 1. Jag tycker bäst om Lambert, fast dina andra saker är också fina!! Sjalen är verkligen vacker!

  SvaraRadera
 2. Jag gillade verkligen Lambert!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Här var det mycket fint att titta på. Sjalen, ja du vet ju att jag har kärleksknutar som favorit. Ser ut som samma garn som på min premiärsjal. PennyBlackstämplarna är jättesöta och korten blev jättefina.Ha det gott !! //Eva

  SvaraRadera
 4. Lambert är såå fulsöt :-) Mössan är bara söt... ler...

  SvaraRadera
 5. Åh, jag bara älskar Lambert! <3

  SvaraRadera
 6. lycka till med mönsterfixandet :) vore såklart fint med även vantar i samma :)

  SvaraRadera

b