söndag 3 juli 2011

Nu är butiken flyttad!

Efter många om och men och diverse strul är nu vår butik flyttad. Härligt!

Vi hade god hjälp av familj och vänner - detta är den yngsta hjälpredan, bra på att hantera skruvmejsel!

Jag tog faktiskt en interiörbild från den nya butiken, men den har "försvunnit" från kameran. Nåja, det är ju inte svårt att ta en ny. Vi hade så många besökare den första dagen! Och flera av våra goda vänner/kunder hade med sig blommor och presenter. Tusen tack, alla ni go´a!

Det känns toppen att ha tagit steget och flyttat in till Kalmar centrum! Allt är inte riktigt färdigt i lokalen   - ska som sagt visa lite interiörbilder snart - men vi känner oss redan som hemma.

Förra söndagen gjorde familjen en liten utflykt till Gårdby på södra Öland. Där besökte vi Gårdby café och lanthandel, som vi hört så mycket gott om. Här inne finns det alltså en liten lanthandel med café-del. Man kan sitta inomhus om man vill, i några små söta rum med gammaldags inredning.

Men vi valde att sitta ute i den stora trädgården och njuta av glassarna som vi köpte. Vilken oas!

Vid sidan av "huvudbyggnaden" finns ett mindre hus (längst till vänster på bilden) med en liten butik som säljer div. inredning i chabby chick-stil. Mycket fint fanns det!

Äsch, jag trodde att jag skulle kunna vända på den här bilden, men det kunde jag inte. Det är i alla fall en jättetjusig orkidé som vi fick av vår minsta medhjälpare med familj.Men titta, nu kunde jag! Hihi! Denna fina blomma fick vi av vår goda väninna som bara "dök in" på torsdagkvällen och började hjälpa oss med att ställa i ordning i butiken. Tack! Vi trivs som sagt kanonbra i vår nya butikslokal. Nu väntar vi bara på bredbandet (som jag beställde för ett antal veckor sedan!) och betalterminalen (som vi också beställde för ett bra tag sedan!). Och att det nyupptagna skyltfönstret ( den "historien" ska jag berätta när jag visar några interiörbilder) ska få sin sista finish.

God söndag på er alla1
Maria

13 kommentarer:

 1. Åh, roligt för dig att ni har kommit i ordning nu! Jag ser fram emot fler bilder! :)

  SvaraRadera
 2. Härligt att höra av dig Maria och få veta lite om hur det går för er. Så roligt att ni redan känner er som hemma, då kommer det bli toppen där!
  Ha en fin söndag,

  SvaraRadera
 3. Hej

  Vad roligt , saknar din blogg så när det är tyst ......

  Måste gratta en gång till för valet av lokal, kändes med en gång jättemysigt när man kom in .... fast jag tror det beror mycket på dig och Sandra förstås.......

  Nu kommer man titta in oftare till er ......det får ni stå ut med........

  Kram
  //anneli

  SvaraRadera
 4. Det måste vara en härlig känsla att äntligen vara på plats! Fast jag kommer att sakna er i förorten, så nära mitt jobb... Kan ni inte öppna en filial där?? Hihi...

  SvaraRadera
 5. Härligt, då är ni så gott som på rull igen då.
  Blir lite lättare nästa gång man är i Kalmar att slänta över till dig och titta.

  SvaraRadera
 6. Skönt att flytten gått bra o att ni trivs i den nya lokalen!Lycka till !=)

  SvaraRadera
 7. Grattis till flytten! Jag förstår att det måste kännas skönt att vara på plats nu och med så energiska medhjälpare så måste det ju ändå ha gått fint :)
  Vilka härliga Bilder från Öland! Det ser väldigt mysigt ut!
  Lycka till nu!

  SvaraRadera
 8. Grattis än en gång!
  Den nya lokalen är toppen men jag tror det kvittar vilken lokal ni har för det är ni som gör den mysig på alla sätt! Och äntligen tar du dej tid med din efterlängtade blog, härligt!
  Kram! A-K

  SvaraRadera
 9. Vad roligt! Hoppas det blir jättebra framöver också på det nya stället. Kramar!

  SvaraRadera
 10. Kul! Lycka till i nya butiken! :)

  SvaraRadera
 11. Ett Stort Grattis till den nya butiken...
  Kramizar Susanne

  SvaraRadera
 12. skönt att flytten är klar, hoppas allt med bredband etc löser sig snarast, krångligt när det inte funkar i tid. lycka till i nya butiken! :)

  SvaraRadera

b