torsdag 14 juli 2011

Västen är klar

Nu är den stickade västen i Drops "Fabel" färdig.

En enkel modell som passar både till vardags och till "fin". Mönster nr 128-15.


Nu har jag ett par tofflor på stickorna, är faktiskt snart färdig med den andra toffeln också. Sedan ska de få var sin blomma fram på foten, det blir lite extra "piff" på det hela. Garn: Drops Eskimo. Mönster nr 129-17.

Vi har pyntat lite på trappan till butiken. en härligt djupröd pelargon står där och hälsar välkommen. Jag stickade några vimplar (till höger) och Sandra scrappade några (till vänster). Lite kul.

Igår fick jag besök av "Fijaffa" här i butiken. Jätteroligt att få träffa en bloggkompis live. Hon hade med sig sin minsta dotter - jättesöt! Ha en fortsatt skön semester Fijaffa!

Idag regnar det och luften  "tvättas" och marken vattnas. Skönt. Passande pysselväder.

Ha det gott!
Maria

9 kommentarer:

 1. Västen är fin - enkel, klar och praktisk:)
  Ha det skönt!:)

  SvaraRadera
 2. Oh vad fint ni välkomnar till butiken. Det gör att man blir nyfiken på vilka som finns där innanför. Så härliga tofflor du har satt igång. De behövs idag, regnigt och innemysigt. Här blev det bullbak idag.Och jag drar mig väl in i scraprummet också. Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Halloj! Tofflorna ser verkligen gosiga ut passar bra en dag som den här blött och ruggigt. Faktiskt har det vräkt ner mest hela dagen!

  Synd att butiken ligger så pass långt iväg från här annars hade jag säkert droppat in och hälsat på ;-) Kram Ingela

  SvaraRadera
 4. Hej
  Västen är jättefin , det är så mysigt att komma in till er i affären, ni har verkligen fått det bra i era nya lokaler ....
  Blomman med vimplarna är välkommande där vid dörren.......
  Kramar från Drag
  //anneli

  SvaraRadera
 5. De tøflene ser skikkelig gode ut:) Flott vest har du også laget:)

  SvaraRadera
 6. Ha nu besökt den nya butiken, och måste säga att den är helt fantastisk! Vilken härlig miljö, kommer snart tillbaks och handlar mer garn :)
  Ha det gott! hälsar virkpia

  SvaraRadera
 7. Så mysig väst och tofflor! Och fint välkomnande också! =)

  SvaraRadera
 8. Tack för besöket! Det var riktigt roligt att träffa både dig och Sandra i eran fina butik :-) Nu är jag tillbaka hemma igen och ska använda garnet till att få min väst färdig.
  Önskar er båda stort Lycka till med affären! Kram!

  SvaraRadera

b