tisdag 6 september 2011

Nya herrmönster på gång!

Nu är Drops i farten, ska jag säga. Snart kommer de ut med en ny mönstertidning - med herrmönster! (Gissa om jag har tjatat på dem...)

Så nu har jag börjat sticka en herrtröja från det kommande sortimentet.

Den kommer att se ut så här, är det tänkt. Slätstickning nertill och mosstickning på oket.

Igår kväll var det temakväll i butiken. Vi stickade "lommetofflor". En enkel och smart liten toffla som är lätt att ta med sig - eller ha till hands för gäster som behöver värma tårna.

Nu har jag fått hem några roliga, melerade färger i Svarta Fårets Raggsocksgarn. Man blir sugen att sätta igång med detsamma, men jag har lite annat som jag behöver göra färdigt först.

Just nu har jag satt igång en liten rea i butiken - gör plats för en del nya färger i Drops sortiment. Därför är det halva priset på en del färger i ganska många kvaliteter. Först till kvarn....

Dottern fyllde 15 år härom dagen. Gjorde ett grattiskort till henne. Förutom fotboll gillar hon att hålla på med musik, så det fick bli ett musikaliskt tema den här gången. (Strängarna på gitarren är sytråd.)

Till helgen ska vi på "100-årskalas" - två 50-åringar firar tillsammans. Ska försöka få till ett par kort tills dess.

Nä, nu är det bäst att jag stickar vidare på herrtröjan, det är ju ett ganska stort projekt.

Ha det gott!
Maria

7 kommentarer:

 1. Tack för en mysig kväll, Maria! Ja, det var ett rejält arbete du börjat på men du har nog snart fixat det. Lika duktig på papper o garn; kortet är jättefint!
  Kram från A-K

  SvaraRadera
 2. Vad fiffig du är sytråd till strängar ,härliga melerade nystan.....kortet är fin fint ...

  kramar
  //anneli

  SvaraRadera
 3. Hej på dej Maria här var det aktivitet som brukligt. Fint blir det och fiffig är du!

  SvaraRadera
 4. En underbar kväll igår. Tusen tack !! Precis vad man behöver....härliga garner, ett roligt stickprojekt och glada skratt . Snart båda färdiga här !! Har haft lite städ och fix innan stickningen fick ta över. Kram Eva

  SvaraRadera
 5. Ja det ska bli kul med en tidning med herrmönster. Måste nog gå in o kolla vad det är för mönster som finns där. Tack för tipset.

  SvaraRadera
 6. Kul med herrmönster, alldeles för lite av den varan. :)

  SvaraRadera
 7. Det är verkligen på tiden att det kommer nya herrmönster! :)

  SvaraRadera

b