torsdag 16 december 2010

Jag vann!

Titta, vad jag vann hos Änglastina:

 Jättefina stickmarkörer! Några kan man trä på stickan och några kan man fästa i en maska - utan att de trillar av! Så glad jag blev - tack så mycket!

I tisdags hade vi avslutning på stickcaféet. Tänkte att vi skulle fika något extra smarrigt, så jag gjorde en kladdkaka och lade på Noblesse-plattor efter gräddningen. De smälter lite lagom då och ger en rolig "piff" åt kakan.

Och naturligtvis ska man ha vispgrädde till - tycker i alla fall jag.

 Nu har jag fått en ny "vurm" - ljuspåsar. Inspirationen har jag fått från Evas Pysselsida. (Tack för det!) Det är så kul att designa en tändsticksask samt överdelen till plastpåsen så att de matchar varandra. Jag använder vanliga 1-liters plastpåsar. På söndag är vi bjudna på en liten glöggfest och då tänkte jag överlämna denna till värdinnan.

Igår kväll sjöng gospelkören vid ett julbord. Då passade jag på att tacka vår härliga körledare med denna påse. Hon blev jätteglad.

 En av tjejerna i kören jobbade mycket med planeringen av vår resa tidigare i höst. Hon fick denna påse som ett litet tack.

 Och jag håller på att producera några till. Men jag talar inte om vem som ska få dem - ifall någon skulle kika in här.

 När jag öppnade min butik i början av januari i år, fick jag några orkidéer. Denna blommade långt fram på sommaren - och nu blommar den igen!

Den här blommade också ganska länge, och nu är den också på gång. Det är så härligt!

Det talas om snöoväder idag. Än så länge har det inte märkts något här, men det kommer nog i eftermiddag. Ta det varligt om ni måste vara ute och köra på vägarna!

Ha det gott!
Maria

12 kommentarer:

 1. Åh så fina stickmarkörer! :)

  Och de där julpåsarna är så söta....

  Ha en fin dag!
  /Hedvig

  SvaraRadera
 2. Grattis till vinsten, vilka fina stickmarkörer. Vad kakan ser god ut, hääftigt att lägga på noblessen , det måste jag testa nästa gång ....Hoppas de har fel om vädret , jag ska jobba ikväll, är då mycket ute och kör på småvägar så snön får allt vänta eller inte komma alls/Kram

  SvaraRadera
 3. Oh! Den kakan går inte av för hackor, mums! :D

  SvaraRadera
 4. Grattis till de söta figurerna. Det blir lite finare än att markera med gem som jag gör. Vad roligt att du hittat det roliga i att göra ljuspåsar. Det är en himla bra gå-bort-present. Hela året faktiskt. Här bakas det idag !! Doftar härligt i huset.Svarta mössan är överlämnad till dottern så nu ska hon inte frysa om öronen. Kram Eva

  SvaraRadera
 5. Hej på dej!

  Här var det minsann mer än ett och ett annat! Kakan ser ju jättesmarrig ut tack för tipset med Noblesse det blev liksom prickarna över kakan ;-)

  Ja, man får gratulera till vinsten är det någon som behöver stickmarkörer är det allt du! Så praktiskt!

  Härligt att få något som visad uppskattning och desto bättre om man själv har arbetat med det.

  Jag får ju gratulera till fina orchidéer, den rosa är ju extra härlig i färgen samma färg som den där Odd Molly klänningen i plysch som jag såg för en stund sedan på PP:s Kram Ingela

  SvaraRadera
 6. Vad smart att sätta på lås på stickmarkörerna, såna måste jag göra mig några! Och ljuspåsarna du gjort var ju jättemysiga. Förstår at mottagarna blev glada.

  SvaraRadera
 7. Så smarte smågaver du har laget. Gratulerer med premien du har vunnet:)

  SvaraRadera
 8. Du har fått ihop många påsar ju! O jag tycker det blir roligare att virka när man har en fin markör. Jag har en markör med ett litet turkost hjärta, och jag blir glad varje gång jag tittar på det! Toppen tycker jag. Härligt att du har fina orkideér, jag hade en, en gång...den dog... men jag är bra på alla möjliga gröna växter! Man kan ju inte vara bra på allt ;-) Kram

  SvaraRadera
 9. vad kul att orkidén blommar om :)

  SvaraRadera
 10. Grattis till vinsten.
  Vilka söta tack presenter du gjort. Precis lagom stora att ge bort tycker jag. Så blir man ju så glad för egengjort också. Kladdkakan ser verkligen god ut, antar att det var strykande åtgång på den.
  Ni fick väl en ordentlig omgång av snön ni också i går. Här var inte kul mot kvällen, men nu är det stilla.

  SvaraRadera
 11. Ja nu ser jag dina orkidéer , så fina !!! Jag tror att man ska ha tur. Kanske rätt placering också. Tändsticksaskarna har jag köpt på Ica Magneten i Lindsdal och senast tror jag att det var COOP forum. De finns inte överallt. Just nu sitter jag och virkar på den lilla nya tomten som var i Drops kalender. Skulle man kunna hinna så att alla får en var runt servetten till dukningen på julafton ? ( 17 st !!!!!!)Vi får väl se. Ha en skön helg !!! Kram Eva

  SvaraRadera
 12. Vill önska dig en trevlig helg!
  PS. Glöm inte min utlottning! DS

  SvaraRadera

b