torsdag 21 oktober 2010

Nämen - flera bilder!

  
Jag testade att gå in på "bildinläggningen" igen och tog fram flera bilder på samma gång - och det funkade! Kanske jag bara behövde ändra mina "rutiner"? Nåväl, skönt att jag fick till det - i alla fall just nu.

Nu har jag fått hem två nya garnkvaliteter från Drops:"Verdi" är ett mohairgarn som är melerat. Det ligger på 350-gramsnystan! (Jämför Eskimo-nystanet till vänster). Nu är det introduktionspris på det - 136 kr/nystan. Ordinarie: 195 kr.


"Alpaca Bouclé" är ett jättemjukt garn. Här är det "normala" nystan på 50 g. Introduktionspris: 25 kr/nystan. Ordinarie: 35 kr.


Nu kan jag äntligen visa Mia Bengtssons amigurumi-bok. Det finns en "efterföljare" - och så vet jag att hon jobbar på ytterligare en bok. Kul!


Och vad är detta då? Jo, det ska faktiskt bli en socka - stickas i Polaris och Eskimo. Det blir något att värma sina kalla fossingar i!

Önskar er, mina bloggvänner, en skön kväll!
Maria

13 kommentarer:

 1. Jag såg det nya Verdi-garnet i min garnaffär idag. Vilket hysteriskt nystan! :D

  SvaraRadera
 2. Aha, spennende måte å strikke sokker på:)

  SvaraRadera
 3. Vilket jättenystan !!! Sockan ser spännande ut. Man blir väl klokare när du visar det färdiga resultatet. ha en skön kväll !!! Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Så kul med lite nytt garn! Och oj, vilket rejält nystan! Tack för det du har skrivit inne hos mig, du är en väldigt varm och vänlig människa, och alla såna varma ord värmer mig. Mycket värme alltså ;-) Önskar dig en fin kväll också, och ps. jag sitter också o virkar på en pumpa!

  SvaraRadera
 5. Gokväll Maria! Gosiga strumpor det där du. Hade varit varmt och gott att dra på sig just nu brrr

  SvaraRadera
 6. Hej Maria, tack för kommentaren. Jag såg det där nystanet på Drops härom kvällen. Tyckte redan då att det var helt underbart. Det som du har på bild, är det lila-grönt? tycker att det är helt fantastiskt.
  Jag vill beställa ett nr 04 av dig, om du har några i affären.
  Ha det så gott ikväll, här stormar det ordentligt ska jag säga.
  Susanne

  SvaraRadera
 7. Vilket jättenystan!! Härligt med nya garner och billiga, det verkar som om garner är billigare i Sverige än här i Finland. Undrar vad du ska sticka av Alpacka Boucle´...

  SvaraRadera
 8. Maria, du har snart något att hämta på min blogg!

  SvaraRadera
 9. Å, det måste vara de sockorna jag funderar på att sticka till sambon. De ser så jättemysiga och varma ut. När jag hade stickat tofflor till minitjejen så sa sambon att de såg så mysiga ut så han nästan ville ha ett par han också. Så jag letade efter mönster på garnstudio.se och hittade de där sockarna. Ska nog göra dem i smyg till julklapp tror jag.

  SvaraRadera
 10. Åh, vilket nystan... känner att jag vill klämma och känna så fort som möjligt... :-)

  SvaraRadera
 11. Va fina garner du fått till butiken och bra priser också. Man får nog leta fram sina raggsockar nu, det börjar bli kallt.

  SvaraRadera
 12. Vad bra att du lyckades med bilderna, vi får hoppas att det slutar strula snart... :)

  Fiiint garn också! *vill ha*

  SvaraRadera
 13. Å va garnerna ser härliga ut...... jag får titta ut och inhandla lite så jag har lite att sticka när jag åker tåget till Stockholm på fredag

  SvaraRadera

b