onsdag 28 juli 2010

Drops garn

Jag har ju, som ni väl vet, en garnbutik där jag säljer garn från Drops Garnstudio, samt deras tillbehör, mönster etc.

Igår kväll fick jag en liten tanke: Flera av er, bloggvänner, nämner ibland att ni har beställt garn från Drops. Jag tänkte att ni får gärna beställa genom mig - om ni vill - för jag skickar garn till kunder som vill det. Nästan alla sorter finns i butiken och ganska många färger av varje sort. Telefon till butiken: 0480-471550. e-post: droppen@telia.com. Detta är bara ett erbjudande, inte något "måste"!

Nu har jag börjat virka en bolero från Drops höstkollektion - många mönster finns ju nu utlagda på deras hemsida.

Så här ser den ut hos Drops. Garnet heter Delight och är härligt melerat. Det finns i olika färger...

....och jag valde det blå garnet. Passar till jeans och lite av varje, tänkte jag. Har bara precis börjat och än så länge går det bra. Det ska bli läckert att virka kant-rutorna sedan. Det är de som gör "piffen" på det hela!

Tyvärr pajade vår dator hemma igår, så nu kan jag inte kolla era bloggar på kvällstid. Tur ändå att jag har en dator i butiken! För ni har blivit mina goda vänner, som jag inte vill vara utan, och ni ger så mycket av inspiration och glädje!

Ett ord på vägen:
"Man behöver inte vara perfekt för att ha något att ge!"

Ha det gott!
Maria

6 kommentarer:

 1. vilka fina färger du har valt till boleron!

  SvaraRadera
 2. Vad smart att man kan beställa genom dig! Det kommer jag definitiv att göra. Då kan man kanske få lite förhandsinfo om kvalitéer? Det är ju svårt att känna på ett garn man ser på en bild hihi
  Då kanske du kan säga om det är mjukt, sticksigt, stelare... eller skulle det gå att få prover på garn man inte testat innan, en garnstump i ett brev,om jag betalar porto?
  Nej, nu ställer jag väl till det för dig Maria, jag hoppas att du säger ifrån om det blir för krångligt för dig detta.
  Boleron kommer bli urfin i blått, verkligen fint garn!
  Ha det gott i butiken,
  Kram
  Susanne

  SvaraRadera
 3. Hej, fru Albertsson!
  Du ställer inte alls till det! Jag står gärna till tjänst med allehanda information. Och något garnprov kan man väl få utan att betala porto! Det är bara roligt om jag kan hjälpa mina vänner.
  Kram!
  Maria

  SvaraRadera
 4. Hej. Jag kommer inte att be dig skicka garn. Min semester är slut vilket betyder att jag är i dina krokar till och från. Tittar nog in endera dagen.Tillhör dem som behöver känna och klämma lite...vela och vanka... jag gillar att liksom kika in i nystanet och försöka fundera ut vad som kan tänkas finnas inuti :-)
  Fast egentligen borde jag ta rätt på alla stumpar och halvfärdiga saker som ligger och dräller först... Hm... det eviga dilemmat :-)

  SvaraRadera
 5. Delight är ljuvligt, har kikat på det länge. :-)

  SvaraRadera
 6. Den er skikkelig fin. Har også sett på den hos Drops. Blir artig å se den i blått garn.

  SvaraRadera

b