fredag 16 juli 2010

Virkade rutor och nya stämplar

Nu har jag virkat alla rutor som jag behöver till mitt "projekt". (Mönstret från "Fru Inez virkblogg") Återstår att klura ut det bästa sättet att fixa till helheten. Det blir inte en väska! Hoppas bli färdig medan vädret ännu är soligt och varmt.

Idag hämtade jag ut ett litet paket. Det innehöll nya stämplar från "Magnolia", med maritimt tema. Jättefina!

Jag har länge tänkt att jag borde sortera mina stämplar på ett bättre sätt, så att det blir mer överskådligt. Jag har ett antal..... Men jag vet inte om jag orkar så länge vädret är så här varmt. Har mitt "kortmakeri" i butiken numera (jag har ett stort "inre utrymme" där), eftersom det är här jag tillbringar det mesta av min tid.

Härom dagen besökte jag  Ullcentrum i Kalmar, där min goda vän, Birgitta, jobbar. Det här är vad jag fick med mig hem. Nu har jag nämligen tänkt börja nålfilta! (Fast kanske inte precis idag - det är lite varmt!) Och har man materialet hemma, är det ju bara att sätta igång när andan faller på. Bra va´!

Ha det gott!
Maria

6 kommentarer:

 1. Åh va härligt med nya stämplar och den där ullen ser ju underbar ut.
  Lycka till med filtningen och hoppas du får en underbar dag.
  KRAM/Veronica

  SvaraRadera
 2. Gu´vad du hinner !!!! Har inte sett Magnoliastämplarna, de nya. Vi får väl fixa en scrapträff framöver ! Det är roligt och givande att scrappa tillsammans. Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Hej igen Maria !!
  Gå in och titta längst ner i mitt senaste inlägg. Ha en jätteskön helg önskar Eva

  SvaraRadera
 4. Spännande att se vad det ska bli för nåt med rutorna och nålfiltningen!Tyckte det var en bra sortering du visar upp..Det måste vara kul att ha en egen garnbutik!! Det är väl allas "garnnördars" dröm hehe..inklusive mej... =)Då får du ha en härlig lördag!kramkram

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera

b