torsdag 29 juli 2010

Virknings-koll

Det är jätteroligt att virka boleron! Och jag tycker att det går fort....
....så här mycket har jag gjort nu. Inte så mycket kvar innan jag ska börja med kant-rutorna. Det ska bli trevligt!

Om ett par dagar har min man namnsdag. Vi brukar fira litegrann, med kaffe på säng och något litet paket. Det är mysigt! Jag har gjort ett enkelt kort till namnsdagen. Klippbilder och papper från Panduro.

Ballongerna som sticker upp ur jeansfickan är i själva verket en grattis-tag. Kul med en mini-överraskning.

I kväll ska mannen och dottern gå på fotbollsmatch  Kalmar spelar i Europaligan, på hemmaplan. Då får jag huset för mig själv en stund. Har bestämt att jag ska baka matbröd, det var ett tag sedan sist och det är så gott med hembakat. Och så blir det virkning, förstås. Tänk, vad man har det bra!

Ha det gott!
Maria

6 kommentarer:

 1. Ja tänk vad du har det bra, nybakt bröd och en så fin virkning att pyssla med!
  :-)
  Boleron går ju fort att virka! Jättefort!!!
  Jag blir så sugen på att virka mig en också... kanske att jag vågar mig på det.Problemet är att jag så lätt får ont i nacken och armarna när jag virkar större saker, det blir för tungt.
  Gulligt kort du gjort till maken.
  Kram
  Susanne

  SvaraRadera
 2. Tack för att du talade om att garnet var lätt! Nu blev jag ännu mer sugen :-)

  SvaraRadera
 3. Tack så jättemycket för din fina kommentar, det värmer! Skönt att höra att du också hade det tufft när du var yngre, och dessutom när du gifte dig. Och det blir kul att se slutresultatet av boleron. Tycker dina färger ser finare ut än den de har på mönstret hos drops. Kram till dig

  SvaraRadera
 4. Förresten, ja, jag har kontakt med sjukvården, både medicin, psykolog och sjukgymnastik (!). Och just det, min hängstol köpte min blivande make :-) på biltema när jag fyllde 25. Kostade inte så mycket. Och det är inte så konstigt att handarbete hjälper sinnet, det är ju mer naturligt för oss människor att jobba med händerna än att läsa tidningar, höra radio och tv om all världens elände, och all denna ständiga information...så en "jordnära" hobby är ju toppen!

  SvaraRadera
 5. Tack för dina snälla hälsnignar!
  Din bolero ser härlig ut - de blå färgerna är riktigt vackra :))

  SvaraRadera
 6. Den där västen ser spännande ut.Jag har några nystan Delight liggandes.....kanske...kanske...tål och tänka på.Ett härligt garn är det i allafall.

  SvaraRadera

b