tisdag 13 juli 2010

Kall mat och nålfiltning

Sitter i min butik och svettas! Men man ska inte klaga - det är ju sommar. Och jag har faktiskt haft några kunder på förmiddagen.
Det är tur att det finns kall mat. Jag lyxade till det och köpte potatissallad. Mmmm, gott! Det går åt en hel del dricka..... Men i eftermiddag blir det skugga ute vid butikens framsida - då tar jag plats där!

Nu har jag anmält mig till nålfiltningskursen hos "Ulliga gulliga saker". Det ska bli så roligt! I morgon tar jag en tur in till Kalmar och skaffar lite kardflor på Ullcentrum. Min väninna, Birgitta, arbetar där, så då får jag träffa henne också. Då blir det två trevliga saker att se fram emot i morgon!
Nålar har jag redan. Min dotter skulle filta i skolan - då visade det sig att alla nålar var trasiga och hon fick vänta och vänta på att skolan skulle ta hem nya. Då köpte jag egna, som hon fick ha med sig! Man måste ju se till att det finns material och redskap så att barnen/ungdomarna kan göra det dom har tänkt sig. Annars tar man ju bort deras lust och inspiration!

Jag hoppas att ni, mina vänner, hittar någon liten lust och inspiration idag.

Ha det gott!
Maria

1 kommentar:

  1. Ja det är så sant ,har man inga redskap så försvinner lusten..Vad kul att du ska filta snart..Det är jättekul!!Sj håller jag på som rena tomteverkstan och bestämt mej att jag ska ställa ut till julmarknaden!! Kram på dej i värmen!!=)

    SvaraRadera

b