måndag 30 augusti 2010

En kopp cappuccino

Först måste jag rätta mig själv. Det underbara, flerfärgade merinogarnet kommer från GARNGALLERIET och inget annat. Under helgen har jag nystat härvorna. Har ännu inte bestämt vad det ska bli. Funderar på pulsvärmare eller halsdukar. Vi får se.

Min konstiga förkyning tar på krafterna - orkar inte göra så mycket, då låter jag som ett ånglok. Men en kopp cappuccino tillsammans med min käre man, det orkade jag fixa i lördags afton. Vi kör med pulver (har ingen maskin) men det duger så bra, så. En bit After Eight till är inte fel, mmmmm.....

Igår tog jag fram lite tyg och började så smått tänka på stickpåsen som jag ska sy till Stickpåsebytet. Jag visar inte mer än så här nu, för jag vet ju inte om mottagaren kollar in min blogg. Sista datum för att skicka den är den 30/9, så jag har gott om tid och det känns bra.

Nu är jag färdig med den ena delen till barnponchon i "Puddel". Återstår en likadan del, sedan ska den sys ihop och så ska man sticka en halskant i "Karisma". Stickar den i storlek 5-6 år. Den blir nog gosig att ha på sig när höstsvalkan sätter in på allvar.
Men nu ska jag ha lite kortproduktion som omväxling. Det blir lite bebis, lite "manligt", lite höst m.m.

Hoppas att denna dag ska bjuda på några doser glädje, en famn inspiration och en korg med berikande möten.

Ha det gott!
Maria

1 kommentar:

  1. Det er godt og slappe av med noe varmt i koppen:) Det blir spennende og se hvordan din strikketøyspose blir. Merinogarnet passer jo fint til pulsvarmere, og de så jeg mange av på helgens messe:)

    SvaraRadera

b