måndag 9 augusti 2010

Frukt och grönsaker

Jag införskaffade för ett tag sedan ett set med "docknålar" och det var väldigt bra......

..... för när man ska sy igenom något stort och tjockt, går det jättelätt. Beställde nålarna från Panduro, det var 3 stycken i ett set, lite olika grova.

Nu är jag färdig med lite frukt och grönsaker som ska få pryda skyltfönstret i min butik. vi börjar ju vara inne i skördetiden nu. Alla modellerna har jag hittat i den här boken:

Om jag inte minns fel, beställde jag den från Bokus. Det finns många roliga "ätbara" saker i den. Och det finns fler böcker i samma serie. Kul!

Nu har jag tagit fram lite Kid Silk (Drops) och ska börja sticka en väst. Garnet är supertunt, men man stickar i dubbelt garn med stickor 6, så det ska väl gå bra.

Hoppas att eftermiddagen ska bjuda på någon liten "guldkant" för dig som läser detta!

Ha det gott!
Maria

5 kommentarer:

 1. Så flotte grønnsaker og frukt du har laget:)

  SvaraRadera
 2. Jättefina grönsaker och frukter, passar ju också bra till barn som vill leka affär eller laga mat vid sina små leksaks-spisar :-)
  Kram
  Susanne

  SvaraRadera
 3. Det kommer ju helt klart att se jättefestligt ut på disken i din butik! Roligt pillgöra förstår jag.

  Kram Ingela

  SvaraRadera
 4. Tjusigt!
  Det finns så många roliga virkningsböcker där ute! Höll på att beställa hem tre stycken på en gång häromdagen, men jag lyckades behärska mig. :)

  SvaraRadera
 5. OJ kvinna vad du har hunnit med mycket!! Och mycket fint!!Gillar att du visar hur det ser ut när man virkar tawashis,nu vågar jag prova jag med,hehe..Undrar bara ,har du inte en bilder på din butik lr webshop?Är ju nyfiken att se hur "du" har det där..Stor kram =)

  SvaraRadera

b